Παραγγελίες & Πληρωμή

Η Vitamelia σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για τη μέθοδο πληρωμής της παραγγελίας σας:

1. Με Αντικαταβολή μετρητοίς

Θα πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.Η αντικαταβολή αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο εξόφλησης αγορών. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας courier που σας παραδίδει την παραγγελία. Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι διαθέσιμη μόνο για προορισμούς εντός Ελλάδας και για την Κύπρο, και δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα.

2. Με Πιστωτική κάρτα

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα Vitamelia e-shop είναι απόλυτα ασφαλής. Διαβάστε περισσότερα στη σελίδα link προσωπικά δεδομένα. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, το όνομα κατόχου, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Όλες οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα στο Vitamelia e-shop είναι απόλυτα ασφαλείς καθώς όταν σας ζητούνται τα στοιχεία της κάρτας σας έχετε ήδη μεταφερθεί σε ένα ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας και η χρέωση γίνεται αυτόματα την στιγμή εκείνη χωρίς την διαμεσολάβηση κανενός φυσικού ατόμου.

3. Με Τραπεζική μεταφορά/ κατάθεση

Εάν δε σας εξυπηρετεί η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ή δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία παραμένει σε κατάσταση “αναμονής” μετά την καταχώρησή της, εώς ότου επιβεβαιωθεί από το τμήμα λογιστηρίου μας η κατάθεση του ποσού στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK:
Αριθμός Λογαριασμού: 00260009870201194595
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR2202600090000870201194595
Δικαιούχος Λογαριασμού: Vitamelia Ε.Ε. Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Υγείας & Περιβάλλοντος

Για την παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε από το Vitamelia e-shop υπάρχουν δύο τρόποι:

1. Με ACS courier 
Η παράδοση της παραγγελίας σας με την ACS γίνεται εντός δύο εργασίμων ημερών, για παραγγελίες οι οποίες έχουν αποσταλεί μέχρι τις 14:00. Για παραγγελίες οι οποίες δίνονται από τις 14:00 και μετά, η παράδοση πραγματοποιείται μετά από τρεις εργάσιμες ημέρες.

2. Με Γενική Ταχυδρομική courier
Η παράδοση της παραγγελίας σας με τη Γενική Ταχυδρομική γίνεται εντός δύο εργασίμων ημερών, για παραγγελίες οι οποίες έχουν αποσταλεί μέχρι τις 14:00. Για παραγγελίες οι οποίες δίνονται από τις 14:00 και μετά, η παράδοση πραγματοποιείται μετά από τρεις εργάσιμες ημέρες.