Με την πρόσβαση και χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε πως δεσμεύεστε από τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις:

Copyright
Η ιστοσελίδα αυτή και όλο της το περιεχόμενο – συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού – είναι πνευματική ιδιοκτησία της VitaMelia, και προστατεύεται από Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς νόμους copyright. Επιπροσθέτως, το όνομα VitaMelia και το λογότυπο είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα. Απαγορεύεται η αντιγραφή ή αναπαραγωγή οποιοδήποτε τμήματος του www.vitamelia.gr, χωρίς πρότερη ρητή συγκατάθεση, εκτός και αν πρόκειται για ιδιωτική (μη εμπορική) ή εκπαιδευτική χρήση, υπό τον όρο πως οποιεσδήποτε σημειώσεις αφορούν copyright και σήματα κατατεθέντα δεν θα διαγραφούν και θα παραμείνουν αναλλοίωτα.

Συναλλαγές
Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη στο Vitamelia e-shop είναι εμπιστευτικές και το Vitamelia e-shop έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι συναλλαγές οι οποίες πραγματοποιεί κάθε χρήστης στο Vitamelia e-shop με πιστωτική κάρτα είναι απόλυτα ασφαλείς, καθώς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας μεταφέρεστε σε ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας όπου πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας και η χρέωσή σας γίνεται αυτόματα στο περιβάλλον της Τράπεζας, χωρίς την διαμεσολάβηση κανενός φυσικού ατόμου. Όσων αφορά τις παραγγελίες, τον τρόπο διεκπεραίωσης τους, την παράδοση και την πληρωμή μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή της παραγγελίας που κάνατε ισχύουν όσα αναγράφονται στους Όρους Επιστροφών / αλλαγών.

Αποποίηση Ευθύνης
Οι πληροφορίες που μπορείτε να βρείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα, έχουν το νόημα μιας γενικής ενημερωτικής αναφοράς. Αν και καταβάλλουμε κάθε λογική προσπάθεια για την ακρίβειά τους, θα πρέπει να έχετε κατά νου πως δεν παρέχουμε καμία εγγύηση εγκυρότητας. Κατά συνέπεια, ουδεμία ευθύνη ή υποχρέωση έχουμε σε εσάς ή σε οποιονδήποτε άλλον, για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να προκύψει, έμμεσα ή άμεσα, από τη χρήση αυτών των πληροφοριών.
Τα κείμενα των διατροφικών είναι καθαρά πληροφοριακά και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρηθούν ιατρικές συνταγές ή ότι συνιστούν αντικατάσταση του θεράποντος ιατρού και των υποδείξεών του.
Η απόφαση για τη σπουδαιότητα των συμβουλών είναι προσωπικά και απόλυτα δική σας.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι η ευθύνη βαρύνει την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ VITAMELIA Ε.E.”

  • Δεν υπάρχουν προϊοντα στο καλάθι.