Το ελιξήριο ομορφιάς, ένα δώρο ζωής από τη μητέρα φύση!

Η Νεκρά Θάλασσα είναι μια μοναδική πηγή μετάλλων, η οποία δημιουργήθηκε φυσικά κάτω από εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες. Η εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση αυτών των ορυκτών στην περιοχή της Νεκράς Θάλασσας είναι απαράμιλλη και έχει συναρπάσει στο μέγιστο τους ερευνητές και επιστήμονες. Τον 18ο αιώνα, το ενδιαφέρον για τα ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας αυξήθηκε μαζί με την ανακάλυψη των θαυμάσιων θεραπευτικών τους ιδιοτήτων, ιδιαίτερα για τις ασθένειες του δέρματος.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Νεκρά Θάλασσα έγινε διεθνώς γνωστή ως ένα μέρος που προσφέρει πλήρης και φυσικές θεραπείες για τα προβλήματα του δέρματος και επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο άρχισαν να ταξιδεύουν στην περιοχή.

Παρά το γεγονός ότι  παρελθοντικές επιστημονικές μελέτες των ορυκτών πόρων της Νεκράς Θάλασσας επικεντρώθηκαν κυρίως στις θεραπευτικές τους ιδιότητες για τις ασθένειες του δέρματος, οι παρούσες έρευνες παρουσιάζουν ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα στο τομέα της υγιεινής φροντίδας του δέρματος και της συντήρησης του. Τα Καλλυντικά της Νεκράς Θάλασσας απέκτησαν διεθνή φήμη για τις πολλές ευεργετικές ιδιότητες τους όσον αφορά τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης του δέρματος και την προστασία του πυρήνα του κυττάρου προστατεύοντας τον από την πρόωρη γήρανση. Τα μέταλλα είναι απαραίτητα στοιχεία για όλους. Έχουν την ικανότητα να ενισχύουν κάθε στρώμα του δέρματος, προσδίδοντας μια αντι-γήραντικη επίδραση που διαρκεί για ώρες ή ακόμη και ημέρες.

Τα τελευταία χρόνια, η Νεκρά Θάλασσα έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη φυσική πηγή στον κόσμο των πρώτων υλών για τη φροντίδα του δέρματος του προσώπου και του σώματος. Η εξαιρετική σύνθεση των Καλλυντικών της Νεκράς Θάλασσας επιτρέπει να διαπεράσουν το δέρμα πιο βαθιά χωρίς να προκαλέσουν ερεθισμούς. Αυτό εμπλουτίζει άμεσα το δέρμα με βασικά μέταλλα, δίνοντάς του άμεσα μία καλύτερη όψη και φυσική λάμψη. Τα οφέλη για την υγεία και οι θεραπευτικές ιδιότητες έναντι διάφορων ασθενειών των ορυκτών της Νεκράς Θάλασσας είναι αναρίθμητες. Ας γνωρίσουμε κάποιες από αυτές τις ιδιότητες:

Παρέχουν ανακούφιση για διάφορες διαταραχές

Τα συμπτώματα των διαταραχών του δέρματος όπως η ψωρίαση, το έκζεμα και η ακμή μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη χρήση λάσπης Νεκράς Θάλασσας. Η πλούσια περιεκτικότητα της σε ανόργανα άλατα επιταχύνει τη φυσική απολέπιση και αποκαθιστά την ισορροπία του pH του δέρματος.

Βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος του προσώπου

Μια μάσκα με λάσπη της Νεκράς Θάλασσας μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος του προσώπου εξαιτίας της βελτίωσης της ελαστικότητας του δέρματος και της μείωσης των πόρων, των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης. Όταν στεγνώνει, οι τοξίνες που μπορεί να υπάρχουν στα κύτταρα του δέρματος από την καθημερινή διατροφή αποβάλλονται. Αρχίζετε λοιπόν να νιώθετε το πρόσωπό σας καθαρό και δροσερό.

Εμποδίζει την τριχόπτωση

Τα μέταλλα της Νεκράς Θάλασσας είναι χρήσιμα για την πρόληψη της τριχόπτωσης. Η κληρονομικότητα, το άγχος και οι λοιμώξεις του τριχωτού της κεφαλής  μπορεί να προκαλέσουν τριχόπτωση. Όταν τα αιμοφόρα αγγεία στο θύλακα της τρίχας συρρικνώνονται, η τροφή και το οξυγόνο αποκόπτεται. Αυτό αποτρέπει την πρωτεΐνη της τρίχας που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μαλλιών στο να σχηματιστεί. Η ανάπτυξη των μαλλιών γίνεται καχεκτική, και οι τρίχες πέφτουν πρόωρα.

Μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας

Η λάσπη Νεκράς Θάλασσας έχει υψηλή συγκέντρωση ανόργανων συστατικών όπως  μαγνήσιο, ασβέστιο και κάλιο. Αυτές οι ουσίες προωθούν την κυκλοφορία του αίματος, χαλαρώνοντας τα νεύρα. Η κυτταρίτιδα είναι το λίπος που προκαλεί μια εμφάνιση που μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού στο σώμα. Το λίπος και τα υγρά του σώματος παγιδεύονται στους ιστούς του δέρματος κοντά στην επιφάνεια του δέρματός. Το μασάζ με λάσπη Νεκράς Θάλασσας στις περιοχές με κυτταρίτιδα διεγείρει τη κυκλοφορία του αίματος και καθαρίζει τις τοξίνες μέσα από τους πόρους. Αυτό συμβάλει στη λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού που προκαλείται από την κυτταρίτιδα.

Μειώνει τους αρθριτικούς πόνους στο γόνατο

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Ben Gurion διαπίστωσαν ότι οι ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με κομπρέσες λάσπης, πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας ανέφεραν λιγότερο πόνο στο γόνατο που προκαλείται από την οστεοαρθρίτιδα. Η υψηλή συγκέντρωση των μετάλλων της Νεκράς Θάλασσας συμβάλλει στην ανακούφιση του πόνου στο γόνατο και στις ενοχλήσεις μέσω της τόνωσης του κυκλοφορικού συστήματος και της χαλάρωσης των νεύρων.

Εφόσον κάνετε τη δική σας έρευνα σχετικά με τα οφέλη των Καλλυντικών της Νεκράς Θάλασσας , σας προτείνουμε να δείτε και αυτά:

Ειρήνη Διαμαντοπούλου
Marketing  προϊόντων & υπηρεσιών Ομορφιάς

Παρόμοια άρθρα