Νέα Προϊόντα

Προτεινόμενα Προϊόντα

Μαρτυρίες Πελατών

Γιαννακουλοπούλου Καλλιόπη

Αντιμετώπιζα μεγάλο πρόβλημα στην επιδερμίδα μου με βαθιές ρυτίδες και χαλάρωση. Μια φίλη με ενημέρωσε να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο για κολλαγόνο και συγκεκριμένα το Hyalogen της Vitamelia. Η αλήθεια είναι πως πήγα με κρύα καρδιά μιας και είχα κάνει τα πάντα για την επιδερμίδα μου. Κρέμες πανάκριβες, διάφορα κολλαγόνα και ινστιτούτα αισθητικής.

Άκουσα το σεμινάριο το οποίο ήταν εξαιρετικό οφείλω να ομολογήσω, διότι όταν επιλέγουμε ένα προϊόν, οφείλουμε να το γνω΄ριζουμε καλά. Κατάλαβα τις διαφορές των κολλαγόνων, τι τύπο πρέπει να χρησιμοποιήσω, αν είναι υγρό ή όχι και κυρίως αν κάνει για διαβητικούς οπως εγώ.

Αγόρασα το Hyalogen και στις 10 εβδομάδες είδα το πρόσωπό μου να μεταμορφώνεται. Οι ρυτίδες που ήταν βαθιές έγιναν πολύ λεπτές, η χαλάρωση ήταν σχεδόν μηδαμινή και γενικότερα το δέρμα μου ήταν ενυδατωμένο και ζωντανό. Όμως παρακολουθούσα και τον διαβήτη μου μήπως ανέβει, πράγμα το οποίο δεν συνέβη. Είμαι ενθουσιασμένη και από εδώ και πέρα θα είναι μόνιμα στα καλλυντικά μου προϊόντα.

Γιώτα Βασιλείου

Ο άντρας μου ξυπνούσε κάθε πρωί και χρησιμοποιούσε συνέχεια τις κρέμες του φαρμακείου για την τενοντίτιδα και οστεοαθρίτιδα. Μόλις άκουσα τον γιατρό να μιλάει για το κολλαγόνο Hyalogen το αγόρασα και ξεκινήσαμε μαζί με τον άντρα μου την θεραπεία. Μετά από ένα μήνα χρήσης του κολλαγόνου, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν χρησιμοποιούσε καθόλου πια τις συγκεκριμένες κρέμες. Νομίζω εργαζόμαστε και οι δύο και δικαιούμαστε μια ευκαιρία στην υγεία.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

Ονομάζομαι… και είμαι 55ετών,αντιμετωπίζω εδώ και 10 χρόνια πρόβλημα με τη χοληστερίνη μου. Οι ιατροί που επισκέφτηκα μου είπαν ότι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο στατίνες. Από τη μία δεν ήθελα να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με φάρμακα και από την άλλη φοβόμουν τις συνέπειες… Έτσι άρχισα να ψάχνω εναλλακτικούς τρόπους. Από την αναζήτηση στο διαδίκτυο, τυχαία βρήκα ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που έγραφε ότι περιέχει πολυφαινόλες, κατεχίνες και ανθοκυανίνες από πράσινο τσάι και ρόδι. Σκέφτηκα να το δοκιμάσω αφού πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν και δεν θα υπάρξουν παρενέργειες στον οργανισμό μου. Έπειτα από 2μήνες αγωγή με το CholesTea ,η ολική χοληστερίνη μειώθηκε αισθητά και σε συνδυασμό με άσκηση και καλή διατροφή κατάφερα να επανέλθω σε φυσιολογικά επίπεδα και να ρίξω τον αθηρωματικό δείκτη μου στο 2 από 5 που ήταν αρχικά.  πολύ σημαντικό ότι αυξήθηκε η καλή χοληστερίνη μου και επιπλέον έχασα λίπος . Αυτό μου έκανε εντύπωση ήρθα σε επαφή με την Εταιρία και με ενημέρωσαν ότι πραγματοποιήθηκε μια Μελέτη επιπλέον η οποία μιλάει για λιπόλυση. Αυτό για εμένα είναι σπουδαίο γιατί έχασα λίπος από τη κοιλιά που είχα.

Είμαι ενθουσιασμένος με το προιόν αυτό!

ΓΙΑΝΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΠΗ

Θα ήθελα να μοιραστώ μία προσωπική μου εμπειρία. Είμαι 35 ετών και από τα εφηβικά μου χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα υψηλής χοληστερίνης. Σε ηλικία 17 ετών κατόπιν εξετάσεων η ολική χοληστερίνη ήταν 300 παρόλο που πρόσεχα τη διατροφή μου και αθλούμουν. Επισκέφθηκα πολλούς ιατρούς και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληγαν όλοι ήταν τον θέμα ήταν κληρονομικό κ έπρεπε να ξεκινήσω αγωγή με στατίνες… Οι οποίες δε σας κρύβω ότι μου προκάλεσαν πολλές δυσλειτουργίες. Τυχαία σε μία συζήτηση με φίλους μου σύστησαν μία εταιρία με Φυσικά συμπληρώματα διατροφής, την οποία επισκέφτηκα, συμμετείχα στα σεμινάρια Υγείας για περαιτέρω ενημέρωση και ξεκίνησα να ακολουθώ αγωγή χωρίς στατίνες αλλά με το CholesTea. Έπειτα από τρεις μήνες η ολική χοληστερίνη έπεσε στο 200.Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά δεν το πίστευα ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα ρύθμιζα τη χοληστερίνη μου χωρίς φάρμακα αλλά με πράσινο τσάι ρόδι και βιταμίνη C. Ευχαριστώ πολύ τη Vitamelia που με βοήθησε και εύχομαι να συνεχίσει αυτό το τόσο σημαντικό έργο που επιτελεί…

 

  • Δεν υπάρχουν προϊοντα στο καλάθι.