Η πρώτη μου συνάντηση με την Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Υγείας και Περιβάλλοντος έγινε πριν από δύο χρόνια.Ήταν μια συνάντηση μοιραία και…ωραία! Μοιραία γιατί άλλαξε την καθημερινότητα μου.Ωραία γιατί βελτίωσε την υγεία και την εμφάνισή μου. Γνώριζα την spirulina και έτσι πολύ εύκολα άρχισα να χρησιμοποιώ τα βιολογικά προιόντα της vitamelia για το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο,μαζί και το μοναδικό poumeluran. Από την πρώτη εβδομάδα ένοιωσα και είδα την διαφορά! ΄΄Μέσα μου και έξω μου΄΄. Διαφορά στη διαθεσή, στην ενέργεια, στα μαλλιά, στο δέρμα. Την είδαν και οι γύρω μου. Άρχισαν τις ερωτήσεις. Τι έκανες; Άλλαξες! Λάμπεις! Τους είπα. Τους μίλησα για την vitamelia και τα προϊόντα της. Τα δοκίμασαν! Ενθουσιάστηκαν! Γίναμε μια παρέα με κοινό την vitamelia. Παρακολουθήσαμε τα δωρεάν σεμινάρια της εταιρίας. Μάθαμε ένα σωρό πράγματα για τα parabens, για το τι πρέπει να προσέχουμε στις ετικέτες των προϊόντων που αγοράζουμε, πώς να ρυθμίζουμε την διατροφή την δική μας και της οικογενειάς μας. Μα πάνω απ’ όλα μάθαμε για το φίλτρο νερού! Το εμπιστευτήκαμε και πίνουμε καθαρό νερό το Α και το Ω της διατροφής και της υγείας όλων μας.

Μπήκανε στα σπίτια μας τα οικολογικά καθαριστικά, πετάξαμε τα γάντια και γλιτώσαμε από τις αλλεργίες και τους πονοκεφάλους που προκαλούν τα χημικά! Σιγά-σιγά γνωρίσαμε όλα τα προϊόντα. Το ΜΑCΑ μας βοήθησε στα ορμονικά προβλήματα. Το colostrum στο ανοσοποιητικό, η μαστίχα στα φουσκώματα, το ΑFA στην ενέργεια και στην διάθεση. Η βαλεριάνα ‘‘κοίμησε’’ πολλούς ανοιχτομάτηδες! Θα μπορούσα να γράφω για το κάθε προϊόν ξεχωριστά. Αλλά επειδή δεν είμαι ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ δεν θα το κάνω. Ο κατάλογος της vitamelia είναι κατατοπιστικότατος.

Έγω θα πω απλά πως αξίζει πραγματικά να γνωρίσει κάποιος την εταιρία και τα προϊόντα της! Μα πάνω απ’ όλα αξίζει να γίνει μέλος της μεγάλης οικογένειας που λέγεται vitamelia! Γιατί αυτό είναι η vitamelia μια οικογένεια που έχει την δική της ξεχωριστή στάση ζωής! Ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά… η Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Υγείας και Περιβάλλοντος αυτό είναι!

Υ.Γ : Όλοι πια ξέρουμε πως μια σταγόνα πρόληψης αξίζει με τόνους θεραπείας!

Δέσποινα Δάρα