Ποιοτικός έλεγχος

Η VitaMelia δεσμεύεται και εξασφαλίζει στους καταναλωτές της, άριστη ποιότητα προϊόντων καθώς και τη μέγιστη αποτελεσματικότητά τους. Αυτό επιτυγχάνεται κατά τη φάση της παρασκευής και της παραγωγής με διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου. Οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι απαραίτητες και ουσιαστικής σημασίας αφού κατοχυρώνουν την ισχύ των προϊόντων από την στιγμή της παραγωγής, μέχρι την κατανάλωσή τους. Οι υψηλές προδιαγραφές που τηρούνται είναι κεφαλαιώδους σημασίας, γιατί προσφέρουν στα προϊόντα της VitaMelia τη δυνατότητα να διατηρούν την αρχική τους ισχύ ακόμη και μετά από λίγους μήνες κατανάλωσης από την παρασκευή τους. Ο λόγος που δεν αναγράφονται οι διαδικασίες αυτές στην συσκευασία είναι ότι δεν απαιτείται από το νόμο.

Συνοπτικά θα γίνει αναφορά σε κάποιες από αυτές παρακάτω:

1. Oι πρώτες ύλες είναι ελεγμένες και πιστοποιημένες με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές GMP.
2. Τα προϊόντα παρασκευάζονται τηρώντας αυστηρά τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς GMP.
3. Οι πρώτες ύλες αποθηκεύονται λαμβάνοντας ειδικά μέτρα προστασίας κατά της θερμότητας και της υγρασίας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν αλλοιώσεις.
4. Εφαρμόζονται συντονισμένα συστήματα αγοράς, αποθήκευσης, παραγωγής και διάθεσης ώστε να ελαχιστοποιείται ο χρόνος παραμονής πρώτων υλών και ετοίμου προϊόντος στις αποθήκες.
5. Πραγματοποιείται έλεγχος των πρώτων υλών τη στιγμή της παραλαβής με χρήση εξειδικευμένων test.
6. Τα συστατικά που αναγράφονται στην ετικέτα κάθε προϊόντος συμμετέχουν στη σύνθεση σε ποσότητα 100%.
7. Μετά τη συσκευασία των προϊόντων γίνεται έλεγχος, ώστε να επιβεβαιωθεί το 100% στις ποσότητες των συστατικών.
8. Οι συσκευασίες που χρησιμοποιούνται είναι κατάλληλες και κατασκευασμένες έτσι ώστε να μην επηρεάζεται αρνητικά το προϊόν και η ισχύς του, καθώς και να περιορίζουν την επίδραση του φωτός, της υγρασίας και της θερμότητας.
9. Τα καλλυντικά προϊόντα της VitaMelia είναι καταχωρημένα στις αρμόδιες Ευρωπαϊκές Αρχές (CPNP) που διέπουν τη νομοθεσία των καλλυντικών στην Ευρώπη.
10. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται αναλύσεις, για να εξασφαλίζεται η αρχική ισχύς των προϊόντων υπό κανονικές συνθήκες.
11. Αποστέλλεται δείγμα από όλα τα προϊόντα σε ανεξάρτητο εργαστήριο, για την επιβεβαίωση των ποιοτικών προδιαγραφών.

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 100€ και βάρος έως 2 κιλά!
  • Δεν υπάρχουν προϊοντα στο καλάθι.