Προστατέψτε το σώμα σας για να προστατέψετε την υγεία του μωρού σας!

Εγκυμοσύνη

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας. Η κατάσταση του σώματος μιας γυναίκας έχει άμεση σχέση με την ικανότητά της να συλλάβει καθώς και για την υγιή ανάπτυξη του μωρού της. Οι επιλογές μιας γυναίκας πριν μείνει έγκυος έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία και την ανάπτυξη του μωρού. Η προετοιμασία του σώματος για τη σύλληψη και την εγκυμοσύνη μπορεί να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για μια γυναίκα ώστε να ετοιμαστεί να φιλοξενήσει τη νέα ζωή στο πιο υγιεινό δυνατό περιβάλλον που είναι εφικτό.

Ο καθαρισμός του σώματος με υγιεινά τρόφιμα, βότανα, και διάφορες τεχνικές αποτοξίνωσης μπορεί να βοηθήσει να αποβληθεί ο τεράστιος αριθμός των βλαβερών τοξινών που εισβάλλουν στο σώμα μέσω του αέρα που αναπνέουμε, των τροφίμων που τρώμε, του νερού που πίνουμε, των πλαστικών προϊόντων και των αντιβιοτικών. Με την αποτοξίνωση του σώματος, οι πιθανότητες στο να έχετε μια επιτυχή σύλληψη και υγιή εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανή, ενώ μπορεί συνάμα να υιοθετηθεί ένας ολόκληρος υγιεινός τρόπος ζωής.

Η έκθεση σε χημικές ουσίες

Η ολοένα αυξανόμενη έρευνα αποκαλύπτει ότι η μήτρα δεν είναι ο ασφαλής παράδεισος που ήταν κάποτε. Εάν μια μητέρα είναι εκτεθειμένη ακόμη και σε μικρές ποσότητες επικίνδυνων χημικών ουσιών, οι τοξίνες θα περάσουν στο μωρό. Υπάρχουν περισσότερες από 80.000 χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε καθημερινά προϊόντα τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι προκαλούν αλλεργίες, άσθμα, γενετικές ανωμαλίες, χρόνιες παθήσεις, ψυχολογικά προβλήματα και συναισθηματικά ζητήματα. Μια μελέτη από μια ομάδα επιστημόνων στο Χάρβαρντ,στη Σχολή Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξέτασαν πόσα χημικά διαπερνούν από τον πλακούντα στο έμβρυο. Η έρευνά τους διαπίστωσε ότι από τα 15 ζευγάρια μητέρας και παιδιού, καταμετρήθηκαν 87 χημικές ουσίες που βρέθηκαν τόσο στη μητέρα όσο και στο παιδί. Καθώς ήταν στη μήτρα, τα παιδιά απορρόφησαν τις χημικές ουσίες αυτές.

Οι τοξικές μητέρες φέρουν τοξικά μωρά

Οι τοξικές μητέρες φέρουν τοξικά μωρά που είναι πιο επιρρεπής στις αλλεργίες και σε άλλα προβλήματα ανάπτυξης και συμπεριφοράς. Ερευνητές από το CDC μέτρησαν τα επίπεδα ΒΡΑ στα ούρα σε 244 μητέρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, καθώς και στα παιδιά τους, σε διάφορες χρονικές στιγμές μετά τη γέννηση. Το BPA είναι ένα συστατικό σε ορισμένα πλαστικά και μπορεί να βρεθεί σε αποδείξεις καταστημάτων, πλαστικά δοχεία, δοχεία τροφίμων και πολλά άλλα. Όταν τα παιδιά έφτασαν την ηλικία των τριών ετών ερευνήθηκαν και εντοπίστηκαν θέματα συμπεριφοράς και συναισθηματικά προβλήματα. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι μητέρες που είχαν υψηλά επίπεδα BPA στα ούρα τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έτειναν να έχουν παιδιά με κατάθλιψη και αγχώδη συμπεριφορά και μη επαρκή συναισθηματικό έλεγχο.

Αποτοξίνωση & υγιή ωάρια

Η εσωτερική κάθαρση και η αποφυγή της έκθεσης σε τοξικά προϊόντα συμβάλλει στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος για το αναπτυσσόμενο έμβρυο. Στην πραγματικότητα, πολλές μελέτες έχουν κάνει μια σύνδεση μεταξύ της αποτοξίνωσης και τον αριθμό των ωαρίων που διατίθενται για αναπαραγωγή, καθώς και τη συνολική υγεία των αυγών. Στην Εφημερίδα της Τοξικολογίας και της Περιβαλλοντικής Υγείας, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε εξέτασε τα αποτελέσματα των τοξικών μετάλλων όπως ο υδράργυρος, το αλουμίνιο, ο μόλυβδος και τα θέματα γονιμότητας και διαπίστωσε ότι «η μείωση του αυξημένου φορτίου των βαρέων μετάλλων στο σώμα βελτίωσε τις άμεσες πιθανότητες σύλληψης σε στείρες γυναίκες.» Αυτός είναι ο λόγος που πολλές στοχευμένες προσεγγίσεις καθαρισμού εστιάζουν στην αποβολή των τοξικών μετάλλων από βαθιά μέσα στα κύτταρα και τους ιστούς, και στη συνέχεια, την ολική αφαίρεση τους από το σώμα. Με όλα αυτά τα χρόνια των συσσωρευμένων τοξινών που αποθηκεύονται στους λιπώδεις ιστούς του σώματος, η αποτοξίνωση βοηθά να φιλτραριστούν οι τοξίνες από το ήπαρ και τη μήτρα βοηθώντας τα όργανα να λειτουργούν στο βέλτιστο των δυνατοτήτων τους για μια επιτυχή σύλληψη.

Οι γυναίκες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες ή που έχουν δοκιμάσει χωρίς επιτυχία, ίσως να θέλουν να εξετάσουν τη δοκιμή ενός γενικού προγράμματος εσωτερικής & εξωτερικής αποτοξίνωσης και μια συνειδητή στροφή προς βιολογικά και ποιοτικά προϊόντα. Μια εσωτερική κάθαρση των δυνητικά επιβλαβών τοξινών στο σώμα σας θα σας βοηθήσει στο  να διασφαλίσετε ένα καθαρό περιβάλλον στη μήτρα και με την αποφυγή της έκθεση σας σε οποιαδήποτε τοξικά συστατικά θα εξασφαλίσετε ότι μήτρα σας θα παραμείνει καθαρή, δίνοντας στο μωρό την καλύτερη δυνατή αρχή.

Εφόσον κάνετε την έρευνα σας, σας προτείνουμε να κοιτάξετε και το Bio Jojoba Oil 100% καθαρό φυσικό & οργανικό ψυχρής πίεσης

Adrianna Gkika
Holistic Healing

 

 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι για τα νέα άρθρα μας!

Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με την εφαρμογή των νέων μέτρων λόγω Covid-19 απαγορεύεται η παραλαβή προϊόντων από το κατάστημά μας. 'Ολες οι παραγγελίες όμως είτε ηλεκτρονικές, είτε τηλεφωνικές, θα εξυπηρετούνται μέσω Courier άμεσα. Μείνετε υγιείς,μείνετε ασφαλείς!!
close-link
  • Δεν υπάρχουν προϊοντα στο καλάθι.