Γιαννακουλοπούλου Καλλιόπη

Αντιμετώπιζα μεγάλο πρόβλημα στην επιδερμίδα μου με βαθιές ρυτίδες και χαλάρωση. Μια φίλη με ενημέρωσε να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο για κολλαγόνο και συγκεκριμένα το Hyalogen της Vitamelia. Η αλήθεια είναι πως πήγα με κρύα καρδιά μιας και είχα κάνει τα πάντα για την επιδερμίδα μου. Κρέμες πανάκριβες, διάφορα κολλαγόνα και ινστιτούτα αισθητικής.

Άκουσα το σεμινάριο το οποίο ήταν εξαιρετικό οφείλω να ομολογήσω, διότι όταν επιλέγουμε ένα προϊόν, οφείλουμε να το γνωρίζουμε καλά. Κατάλαβα τις διαφορές των κολλαγόνων, τι τύπο πρέπει να χρησιμοποιήσω, αν είναι υγρό ή όχι και κυρίως αν κάνει για διαβητικούς όπως εγώ.

Αγόρασα το Hyalogen και στις 10 εβδομάδες είδα το πρόσωπό μου να μεταμορφώνεται. Οι ρυτίδες που ήταν βαθιές έγιναν πολύ λεπτές, η χαλάρωση ήταν σχεδόν μηδαμινή και γενικότερα το δέρμα μου ήταν ενυδατωμένο και ζωντανό. Όμως παρακολουθούσα και τον διαβήτη μου μήπως ανέβει, πράγμα το οποίο δεν συνέβη. Είμαι ενθουσιασμένη και από εδώ και πέρα θα είναι μόνιμα στα καλλυντικά μου προϊόντα.

Γιώτα Βασιλείου

Ο άντρας μου ξυπνούσε κάθε πρωί και χρησιμοποιούσε συνέχεια τις κρέμες του φαρμακείου για την τενοντίτιδα και οστεοαθρίτιδα. Μόλις άκουσα τον γιατρό να μιλάει για το κολλαγόνο Hyalogen το αγόρασα και ξεκινήσαμε μαζί με τον άντρα μου την θεραπεία. Μετά από ένα μήνα χρήσης του κολλαγόνου, συνειδητοποιήσαμε ότι δεν χρησιμοποιούσε καθόλου πια τις συγκεκριμένες κρέμες. Νομίζω εργαζόμαστε και οι δύο και δικαιούμαστε μια ευκαιρία στην υγεία.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

Ονομάζομαι Διαμαντόπουλος Ανδρόνικος και είμαι 55ετών,αντιμετωπίζω εδώ και 10 χρόνια πρόβλημα με τη χοληστερίνη μου. Οι ιατροί που επισκέφτηκα μου είπαν ότι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο στατίνες. Από τη μία δεν ήθελα να επιβαρύνω τον οργανισμό μου με φάρμακα και από την άλλη φοβόμουν τις συνέπειες… Έτσι άρχισα να ψάχνω εναλλακτικούς τρόπους. Από την αναζήτηση στο διαδίκτυο, τυχαία βρήκα ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που έγραφε ότι περιέχει πολυφαινόλες, κατεχίνες και ανθοκυανίνες από πράσινο τσάι και ρόδι. Σκέφτηκα να το δοκιμάσω αφού πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν και δεν θα υπάρξουν παρενέργειες στον οργανισμό μου. Έπειτα από 2μήνες αγωγή με το CholesTea ,η ολική χοληστερίνη μειώθηκε αισθητά και σε συνδυασμό με άσκηση και καλή διατροφή κατάφερα να επανέλθω σε φυσιολογικά επίπεδα και να ρίξω τον αθηρωματικό δείκτη μου στο 2 από 5 που ήταν αρχικά.  πολύ σημαντικό ότι αυξήθηκε η καλή χοληστερίνη μου και επιπλέον έχασα λίπος . Αυτό μου έκανε εντύπωση ήρθα σε επαφή με την Εταιρία και με ενημέρωσαν ότι πραγματοποιήθηκε μια Μελέτη επιπλέον η οποία μιλάει για λιπόλυση. Αυτό για εμένα είναι σπουδαίο γιατί έχασα λίπος από τη κοιλιά που είχα.

Είμαι ενθουσιασμένος με το προιόν αυτό!

ΓΙΑΝΑΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΠΗ

Θα ήθελα να μοιραστώ μία προσωπική μου εμπειρία. Είμαι 35 ετών και από τα εφηβικά μου χρόνια αντιμετωπίζω πρόβλημα υψηλής χοληστερίνης. Σε ηλικία 17 ετών κατόπιν εξετάσεων η ολική χοληστερίνη ήταν 300 παρόλο που πρόσεχα τη διατροφή μου και αθλούμουν. Επισκέφθηκα πολλούς ιατρούς και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληγαν όλοι ήταν τον θέμα ήταν κληρονομικό κ έπρεπε να ξεκινήσω αγωγή με στατίνες… Οι οποίες δε σας κρύβω ότι μου προκάλεσαν πολλές δυσλειτουργίες. Τυχαία σε μία συζήτηση με φίλους μου σύστησαν μία εταιρία με Φυσικά συμπληρώματα διατροφής, την οποία επισκέφτηκα, συμμετείχα στα σεμινάρια Υγείας για περαιτέρω ενημέρωση και ξεκίνησα να ακολουθώ αγωγή χωρίς στατίνες αλλά με το CholesTea. Έπειτα από τρεις μήνες η ολική χοληστερίνη έπεσε στο 200.Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά δεν το πίστευα ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα ρύθμιζα τη χοληστερίνη μου χωρίς φάρμακα αλλά με πράσινο τσάι ρόδι και βιταμίνη C. Ευχαριστώ πολύ τη Vitamelia που με βοήθησε και εύχομαι να συνεχίσει αυτό το τόσο σημαντικό έργο που επιτελεί…

 

Κούρκουλος Ευάγγελος (73ετών)

Έχω εκπλαγεί με τα θεαματικά αποτελέσματα των διατροφικών της Vitamelia στον οργανισμό μου. Σας παραθέτω και τις αποδείξεις:

2013 2014

Ουρικό οξύ 7,4 6,0

HDL 34 35, 85

PSA 5, 59 4, 20

Σάκχαρο 100 99

Vitamelia ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…

Λυδία

Η πρώτη μου επαφή με την εταιρία ήταν ένα Σάββατο πρωί που ήρθα στην εταιρία για δωρεάν περιποίηση. Κατά τη διάρκεια της περιποίησης η Κα Τριανταφυλλοπούλου διέκοψε την περιποίηση και απευθύνθηκε στο άτομο που με έφερε στην εταιρία και του είπε :<>. Μετά από αυτό και επειδή έχω και ένα παιδί να μεγαλώσω, ξεκίνησα να παίρνω AFA. Από τότε που ξεκίνησα όχι μόνο έχω ζωντανέψει, όχι μόνο έχω περισσότερη ενέργεια, αλλά έχασα πολλά κιλά και νιώθω πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου πλέον… Και από κει που ξεκίνησα με το ζόρι να τα παίρνω τώρα πλέον δεν ξεκινάω τη μέρα μου χωρίς AFA. Όσο για την κόρη μου εννοείται πως της δίνω ΒΙΟ COLOSTRUM και από τον Οκτώβρη που τα έχω ξεκινήσει και της δίνω δεν έχει αρρωστήσει ξανά από διάφορες ασθένειες του Παιδικού Σταθμού.

Δέσποινα

Η πρώτη μου συνάντηση με την Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Υγείας και Περιβάλλοντος έγινε πριν από δύο χρόνια.Ήταν μια συνάντηση μοιραία και…ωραία! Μοιραία γιατί άλλαξε την καθημερινότητα μου.Ωραία γιατί βελτίωσε την υγεία και την εμφάνισή μου. Γνώριζα την spirulina και έτσι πολύ εύκολα άρχισα να χρησιμοποιώ τα βιολογικά προιόντα της vitamelia για το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο,μαζί και το μοναδικό poumeluran. Από την πρώτη εβδομάδα ένοιωσα και είδα την διαφορά! ΄΄Μέσα μου και έξω μου΄΄. Διαφορά στη διαθεσή, στην ενέργεια, στα μαλλιά, στο δέρμα. Την είδαν και οι γύρω μου. Άρχισαν τις ερωτήσεις. Τι έκανες; Άλλαξες! Λάμπεις! Τους είπα. Τους μίλησα για την vitamelia και τα προϊόντα της. Τα δοκίμασαν! Ενθουσιάστηκαν! Γίναμε μια παρέα με κοινό την vitamelia. Παρακολουθήσαμε τα δωρεάν σεμινάρια της εταιρίας. Μάθαμε ένα σωρό πράγματα για τα parabens, για το τι πρέπει να προσέχουμε στις ετικέτες των προϊόντων που αγοράζουμε, πώς να ρυθμίζουμε την διατροφή την δική μας και της οικογενειάς μας. Μα πάνω απ’ όλα μάθαμε για το φίλτρο νερού! Το εμπιστευτήκαμε και πίνουμε καθαρό νερό το Α και το Ω της διατροφής και της υγείας όλων μας.

Τσιλιάκου Ισιδώρα

Ο Κρύσταλλος είναι καταπληκτικός! Νιώθεις μόνο φρεσκάδα χωρίς περιττό άρωμα και σημάδια στα ρούχα σου. Διαρκεί χωρίς υπερβολή 24 ώρες!

Χατζηζαχαρίου Λένια

VITAMELIA: Η εταιρία που με τα προϊόντα της με βοήθησε<!–more–> να ξεχάσω τις αλλεργίες μου. Τα γόνατά μου αντέχουν να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες, κάτι που δεν μπορούσα πριν. Το Υαλουρονικό , το Colostrum, η Πυκνογενόλη και η Γλουκοζαμίνη–Χονδροϊτίνη με βοήθησαν γι αυτό. Χρησιμοποιώ απορρυπαντικά χωρίς να σκάνε τα χέρια μου όπως πριν. Η κρέμα χεριών είναι μοναδική. Το Pomeluran και η Antispot φώτισαν το πρόσωπό μου. Νιώθω πιο ευδιάθετη, πιο δυνατή, πιο υγιής. Αυτό οφείλεται στη διαφορά της Vitamelia από άλλες εταιρίες που έχουν φυσικά προϊόντα. Έχει καθαρό προϊόν χωρίς προσμίξεις…

Καλύβα Φιλάνθη

Η ζωή μου άλλαξε από όταν γνώρισα τα προϊόντα της Vitamelia. Χρησιμοποιώντας Colostrum καθημερινά δεν αρρωσταίνω από γρίπες . Τα AFA επειδή είμαι χορτοφάγος με καλύπτουν από όλα τα αμινοξέα και νιώθω ενέργεια. Ο δε αιματοκρίτης μου από 36 έχει ανέβει στο 42,5. Τα Ω3 με βοήθησαν να αυξήσω την HDL από 44 σε 65μονάδες. Η Antispot για τις πανάδες μου έλυσε το πρόβλημα των λεκέδων που έβγαζα το καλοκαίρι. Η δε μαστίχα με έχει βοηθήσει στην υγιεινή της στοματικής μου κοιλότητας που είχα πρόβλημα ουλίτιδας και θεραπεύτηκα…

Προσωπική Ομολογία-Μαρτυρία ιατρού Ευθύμιου Σδώνα – Αθλητίατρος

Τα λευκά άλατα της Νεκράς Θάλασσας μου χάρισαν την ευεξία του ιαματικού λουτρού με εξαφάνιση ραχιαλγιών και εξανθημάτων εκζεματοειδών κάτω άκρων. Αυτό το κατάφερα αφιερώνοντας 30λεπτά χαλάρωσης στην μπανιέρα πριν το βραδινό ύπνο. Το ΒΙΟ Υγρό για ηλεκτρονικό τσιγάρο προσφέρει καταπραϋντικά αποτελέσματα για λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα και ξερό βήχα τα οποία είναι εμφανή από τις 3 πρώτες βδομάδες με 3-5 ατμίσματα ημερησίως. Με το γαιδουράγκαθο το οποίο σύστησα σε 7 ασθενείς μου μειώθηκε και σε κάποιους εξαφανίστηκε η λιπώδους διήθηση στο ήπαρ. Οφείλω πολλά στη Vitamelia.

Μαρία Καρκαλιά

Τα προϊόντα της Vitamelia είναι εξαιρετικά. Η μαστίχα Χίου, με βοήθησε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα ακμής που με ταλάνιζε αρκετό καιρό. Η κρέμα χεριών είχε θεαματικά αποτελέσματα στα ταλαιπωρημένα χέρια μου. Τα καλλυντικά ενυδάτωσαν το πρόσωπό μου και έσβησαν τις λεπτές ρυτίδες από το πρόσωπο και το λαιμό μου. Και τα οικολογικά καθαριστικά μου έλυσαν τα χέρια στην κουζίνα και στο μπάνιο, εξαφανίζοντας λίπη, μούχλα άλατα και δύσκολους λεκέδες.

  • Δεν υπάρχουν προϊοντα στο καλάθι.