Σαπούνι Ελιάς (100GR)

3,30 

Αγνό σαπούνι σώματος και προσώπου

Κωδικός προϊόντος: 1799 Κατηγορία:

Σαπούνι Ελιάς

Παρασκευάζεται μόνο από ελαιόλαδο και φύλλα ελιάς!

Το μυστικό της επιτυχίας του οφείλεται στα οφέλη του βασικού συστατικού του που δεν είναι άλλο από αγνό ελαιόλαδο. Το άρωμά του είναι φυσικό (όχι συνθετικό) και είναι πλούσιο σε φυτική γλυκερίνη. Είναι μη λιπαρό και δεν φράζει τους πόρους του δέρματος. Το ελαιόλαδο ενυδατώνει & θρέφει την επιδερμίδα ενισχύοντας την παραγωγή των κυττάρων. Είναι απολύτως ασφαλές αφού πρόκειται για ένα φυσικό προϊόν και ενδείκνυται για την καθημερινή υγιεινή όλης της οικογένειας. Καθαρίσει βαθιά χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Χρησιμοποιείστε το άφοβα για το σώμα και το πρόσωπο. Ιδανικό για άτομα με αλλεργίες, ξηροδερμίες, κνησμό ή και κατάκλιση, όπως και για μωρά, μικρά παιδιά και άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα.

Natural Formula

No Parabens /No Silicone / No Mineral Oil / No Alcohol / No Pegs / No Propylene Glycol / Parfum Allergen Free

Σχετικά άρθρα

Κηλίδες στο δέρμα
Παρατηρήσατε κηλίδες ή δυσχρωμίες στο δέρμα σας πρόσφατα; Αυτές είναι πιθανότατα αυτό που ονομάζουμε πανάδες ή ηλιακές/γεροντικές κηλίδες δέρματος.

Τι είναι οι γεροντικές κηλίδες; Οι καφέ κηλίδες οφείλονται κυρίως στην υπερβολική έκθεση του δέρματος στις επιβλαβείς ακτίνες UV του…

Διαβάστε περισσότερα
Ομορφιά που σκοτώνει: κίνδυνοι για την υγεία λόγω των καλλυντικών και των προϊόντων φροντίδας του δέρματος

Τα μη-βιολογικά καλλυντικά και προϊόντα προσωπικής φροντίδας είναι φορτωμένα με κατα τ’άλλα “επιστημονικώς έγκυρα” χημικά συστατικά, που προκαλούν καρκίνο, ηπατική…

Διαβάστε περισσότερα

Είδατε πρόσφατα