Αναζωογονήστε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο!

Συνεχίζουμε να βρίσκουμε βιολογικούς τρόπους για να κάνουμε τις διαδικασίες περιποίησης του δέρματος και των μαλλιών μας πιο ευχάριστες και αποτελεσματικές. Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας είναι μια καινοτομία που ανοίγει νέους δρόμους για τον κόσμο της ομορφιάς και της κοσμετικής. Χρησιμοποιώντας τη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας στα μαλλιά σας αποκτάτε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα τόσο στην εμφάνιση όσο και στην υγεία τον μαλλιών σας.

Περιποίηση μαλλιών με λάσπη Νεκράς Θάλασσας

1.Ενισχύει την ρίζα των μαλλιών

Η λάσπη Νεκράς Θάλασσας είναι αποτελεσματική για την περιποίηση των μαλλιών καθώς παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά στο τριχωτό της κεφαλής και στα μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο, η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών. Το αλάτι στη λάσπη της Νεκρής Θάλασσας καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής και βελτιώνει την κατάσταση των τριχοθυλακίων για να μεγιστοποιήσει την ανάπτυξη των τριχών. Το μαγνήσιο αυξάνει τη ροή του αίματος στους θύλακες των τριχών και συμβάλλει στο να δυναμώνουν οι ρίζες των μαλλιών.

2.Μειώνει την πτώση των μαλλιών

Η τακτική χρήση της λάσπης Νεκράς Θάλασσας μειώνει αποτελεσματικά την πτώση των τριχών. Παρέχει τη βασική διατροφή στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής. Ενισχύει τις ρίζες των μαλλιών αφαιρώντας την πιτυρίδα,μειώνοντας παράλληλα τον κνησμό. Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας περιέχει μαγγάνιο που αυξάνει τη ροή του αίματος. 10 λεπτά χρήσης της λάσπης Νεκράς Θάλασσας στο τριχωτό της κεφαλής  μπορεί να προσφέρει τη σωστή ποσότητα μαγγανίου που είναι απαραίτητη.

3.Παρέχει τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας όχι μόνο στο τριχωτό της κεφαλής αλλά και σε ολόκληρο το μήκος των  μαλλιών. Η λάσπη της Νεκράς Θάλασσας περιέχει πολλά μεταλλικά στοιχεία για να κάνει τα μαλλιά πιο δυνατά και το κάλιο ενυδατώνει την τρίχα. Όλα τα θρεπτικά συστατικά της λάσπης Νεκράς Θάλασσας σας δίνουν μια υγιή και λαμπερή τρίχα. Επίσης, αυξάνει σημαντικά το μήκος των μαλλιών. Η συνεχής εφαρμογή βοηθάει στην ψαλίιδα.

4.Αφαιρεί την πιτυρίδα

Τα μέταλλα της λάσπης Νεκρής Θάλασσας φέρουν μεγάλη αποτελεσματικότητα για την καταπολέμηση της πιτυρίδας. Εάν το δέρμα σας υποφέρει από νιφάδες και ξηροδερμία χρησιμοποιήστε προϊόντα με αυτή τη λάσπη. Ενυδατώνει το δέρμα του τριχωτού σας σωστά, παράλληλα σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν πιτυρίδα.

5.Απομακρύνει τα τοξικά υλικά και τους ρύπους

Τα μαλλιά συνδέονται πολύ με το εξωτερικό περιβάλλον. Γι αυτό, απορροφούν πολλούς ρύπους. Ορισμένοι ρυποί μπορούν να απομακρυνθούν με τη χρήση κανονικού σαμπουάν, ωστόσο άλλοι απορροφούνται από το εσωτερικό του τριχωτού της κεφαλής.

Το Φρούτο της Αθανασίας, ένα θαύμα για τα μαλλιά σας

Το εκχύλισμα ροδιού δεν είναι μονάχα γνωστό για τα οφέλη του για το δέρμα και την υγεία, αλλά και για την ικανότητά του να αναζωογονεί την υγεία των μαλλιών. Φέρει εκπληκτικά οφέλη για τα μαλλιά και είναι καλό για όλους τους τύπους μαλλιών. Μερικά οφέλη:

1.Αναζωογονεί τα θαμπά και ξηρά μαλλιά:

Το εκχύλισμα από ρόδι αναζωογονεί τα θαμπά και ξηρά μαλλιά και τα προστατεύει από τη ρύπανση του περιβάλλοντος.

2.Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής:

Η υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες στο εκχύλισμα ροδιού αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνοντας την ανάπτυξη των τριχών.

3.Καθαρίζει τα υπολείμματα του τριχωτού της κεφαλής:

Οι θύλακες των μαλλιών συχνά φράσσονται λόγω της πιτυρίδας και του λεπιοειδούς δέρματος. Αυτό βλάπτει τα θυλάκια της τρίχας και καταστέλλει την ανάπτυξη των μαλλιών. Το εκχύλισμα ροδιού καθαρίζει τους συσσωρευμένους ρύπους από το τριχωτό της κεφαλής, διεγείροντας την ανάπτυξη των τριχών.

4.Αντι-κνησμικη ιδιότητα:

Το εκχύλισμα ροδιού καταπραΰνει και καταπολεμά τα βακτήρια του τριχωτού της κεφαλής. Οι αντι-κνηστικές ιδιότητες του βοηθούν στη θεραπεία των τραυμάτων του τριχωτού της κεφαλής όπως η ψωρίαση και το έκζεμα του τριχωτού της κεφαλής. Ανακουφίζει επίσης την ερυθρότητα και τη φλεγμονή που συνοδεύουν αυτές τις συνθήκες του τριχωτού.

5.Ισορροπία στο επίπεδο του pH του τριχωτού της κεφαλής:

Το εκχύλισμα ροδιού λειτουργεί καλά για να εξισορροπήσει το επίπεδο pH του τριχωτού της κεφαλής. Εξουδετερώνει την επίδραση της υπερβολικής παραγωγής σμήγματος, μειώνει την λιπαρότητα των μαλλιών και διεγείρει τους θύλακες των τριχών. Μαλακώνει, ενισχύει και ξεπλένει τα σωματίδια ρύπων και τα βακτήρια από το τριχωτό της κεφαλής.

Εφόσον κάνετε την έρευνα σας, σας προτείνουμε να δείτε και το παρακάτω

Ειρήνη Διαμαντοπούλου
Marketing Προϊόντων & υπηρεσιών Ομορφιάς

Παρόμοια άρθρα