Στην Vitamelia θέλουμε να βρισκόμαστε πάντοτε μέσα στις τάσεις της εποχής και να δίνουμε στους συνεργάτες μας τα καλύτερα εργαλεία για να μεγαλώσουν το εισόδημά τους ή να δημιουργήσουν ένα νέο εισόδημα από το μηδέν. Με το νέο Affiliate Πρόγραμμα της Vitamelia μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί την δύναμη του διαδικτύου και να κερδίσει χρήματα ως συνεργάτης μας.

Πως δουλεύει το πρόγραμμα

Για να γίνει κάποιος μέλος στην Υπηρεσία Affiliate της Vitamelia θα πρέπει πρώτα να γίνει μέλος της εταιρίας είτε τηλεφωνικά είτε επισκεπτόμενος τα γραφεία μας σε Ελλάδα ή Κύπρο. Εφόσον ολοκληρωθεί η εγγραφή στην εταιρία θα μπορέσει να πραγματοποιήσει και την εγγραφή του εν συνεχεία στην Υπηρεσία Affiliate της Vitamelia και να έχει πρόσβαση στα εργαλεία ώστε να ξεκινήσει και να προωθεί τα προϊόντα μας.
Με λίγα λόγια μπορεί πλέον ο καθένας να εκμεταλλευτεί την δυναμική του διαδικτύου και να κερδίσει χρήματα συστήνοντας την Vitamelia.

Όλοι κάνουμε συστάσεις στο internet, είτε μέσα από δική μας ιστοσελίδα είτε από κάποια άλλη όπως το Facebook. Γιατί να μην το κάνουμε συστήνοντας μία εταιρία που προσφέρει προιόντα στον κόσμο και παράλληλα να κερδίζουμε χρήματα για την σύσταση αυτή;

Για αναλυτικές πληροφορίες για το πώς δουλεύει το affiliate πρόγραμμα τηλεφωνήστε στο 210 5779954 για Ελλάδα ή στο 25745550 για Κύπρο.

Πέντε λόγοι για να γίνεις affiliate της Vitamelia

  • Γενναίες προμήθειες και ποικιλία προϊόντων. Με τα δημοφιλή και ποιοτικά προϊόντα μας μπορεί κανείς να κερδίζει χρήματα κάθε μήνα δίνοντας την δυνατότητα στους συνανθρώπους μας να θωρακίσουν την υγεία τους.
  • Η φήμη της Vitamelia. Ο συνεργάτης μπορεί να εκμεταλλευτεί άμεσα την πολύ καλή φήμη της Vitamelia η οποία αυξάνει τις πωλήσεις.
  • Υποστήριξη σε ότι χρειαστείς. Η ομάδα της Vitamelia είναι έτοιμη να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς παρέχοντας εκπαίδευση και υποστήριξη σε όποιο πρόβλημα και αν προκύψει.
  • Μεγάλη ανάγκη για τα προϊόντα. Είναι ίσως πιο απαραίτητο από ποτέ για κάποιον να θωρακίσει την υγεία του. Η Vitamelia καλύπτει αυτή την ανάγκη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσφέροντας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων.
  • Η μεγάλη δυναμική του internet. Το διαδίκτυο είναι ένα τεράστιο εργαλείο στα χέρια αυτού που γνωρίζει πώς να το εκμεταλλευτεί. Με το affiliate πρόγραμμα της Vitamelia μπορείς να κεφαλαιοποιήσεις τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει το internet.

Μην χάνεις χρόνο! Τηλεφώνησε ΤΩΡΑ για να γίνεις μέλος στο affiliate πρόγραμμα της Vitamelia και να ξεκινήσεις να κερδίζεις χρήματα ΣΗΜΕΡΑ!

Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 100€ και βάρος έως 2 κιλά!
  • Δεν υπάρχουν προϊοντα στο καλάθι.